ukenru
trener-andriy-shevchenko-podyakuvav-komandi-za-peremogu-v-matchi-proti-pivnichnoyi-makedoniyi

Андрій Шевченко подякував команді України за перемогу в матчі проти Північної Македонії

 • 22619 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко подякував команді за першу перемогу на чемпіонаті Європи з футболу проти команди Північної Македонії, в матчі другого туру групового етапу чемпіонату Європи, що завершився з рахунком 2:1. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Instаgram Шевченка.

Цитата

"Молодці, хлопці, перша перемога! Спасибі всім нашим фанатам за відмінну підтримку! Будемо прагнути йти далі... всі разом", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У складі української команди голи забили Андрій Ярмоленко і Роман Яремчук. У команди Північної Македонії відзначився Езган Аліоскі, який вдало зіграв на добиванні після не реалізованого ним пенальті. На 83-й хвилині удар Руслана Малиновського з 11-метрової позначки відбив воротар збірної Північної Македонії.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Українці набрали три очки і займають друге місце в турнірній таблиці групи C, збірна Північної Македонії посідає останнє, четверте місце, не набравши жодного очка. Також в цьому квартеті виступають збірні Нідерландів та Австрії (по 3 очки), які проведуть свій матч пізніше в четвер. У наступному турі збірна України зіграє в Бухаресті проти команди Австрії, Північна Македонія в Амстердамі зустрінуться зі збірною Нідерландів. Обидва матчі пройдуть 21 червня.

Довідка

Чемпіонат Європи проходить в 11 містах і завершиться 11 липня. Ігри турніру приймають Санкт-Петербург, Амстердам, Баку, Будапешт, Бухарест, Глазго, Копенгаген, Лондон, Мюнхен, Рим і Севілья. Чемпіонат Європи з самого початку мав пройти з 12 червня по 12 липня 2020 року, проте через пандемію коронавірусу був перенесений на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Уельсу здобула першу перемогу на Євро-2020

Українські Національні Новини

Спорт