ukenru
transportniy-kolaps-chi-zmozhut-ukrayintsi-potrapiti-v-yegipet-do-novogo-roku

Транспортний колапс: чи зможуть українці потрапити в Єгипет до Нового року

 • 13568 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. В аеропортах Києва та Львова скасовуються і переносяться рейси в Єгипет, який став вже традиційним для багатьох українців місцем зустрічі Нового року, пише УНН.

Скасування і перенесення часу вильоту стосується кількох авіакомпаній, але у всіх випадках йдеться про рейсах до Єгипту. Так, ще вчора, був скасований нічний рейс з МА "Бориспіль" у Шарм-Ель-Шейх компанії Skyup Airlines, а вже вночі 27 грудня був скасований рейс маршрутів до того ж курорту, але авіакомпанії Bravo Airways. Рейс цієї ж компанії, запланований на 12 годину дня, якщо вірити онлайн-табло аеропорту також був скасований.

Обурені пасажири повідомляли про 14 годин очікування в аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аеропорту "Бориспіль" через негоду затримують рейси

Деякі авіакомпанії переносять рейси орієнтовно на 8 годин, наприклад про таке перенесення повідомила компанія Azur Air Ukraine (рейс в усі той же Шарм-Ель-Шейх перенесений з 12.25 на 23.30).

Так само вчора був скасований один рейс Skyup Airlines з Шарм-Ель-Шейха, а сьогодні один рейс Bravo Airways від туди ж. Рейс Azur Air Ukraine очікується замість 11 години дня о дев'ятій вечора. Так само, на годину - два затримуються і інші рейси в Єгипет все ті ж е компаній.

На приліт ж ситуація в "Борисполі" поки виглядає обнадійливою.

В аеропорту "Київ" більшість "єгипетських" рейсів вилітають і прибувають без значних затримок. Станом на 19 вечора 27 значно запізнюється рейс Skyup з Шарм-Ель-Шейха - замість дев'яти вечора сьогодні приліт очікується лише в 8.40 ранку 28 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" працює за розкладом

Схожа ситуація склалася і в аеропорту "Львів".

"Оновлена інформація станом на 15-30. Рейси SQP7132 авіакомпанії Sky Up Airlines Шарм-ель-Шейх-Львів затримується з прибуттям до Львова о 23-15 (за планом 11-15). Виліт рейсу SQP7131 зі Львова в Шарм ель-Шейху переноситься на 00-10 28.12.2018 (за планом 12-15 27.12.2018)", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у зв'язку з погодними умовами в столичних аеропортах "Жуляни" і "Бориспіль" спостерігається затримки рейсів.


Українські Національні Новини

Кримінал та НП