ukenru
tramp-zayaviv-scho-tri-tisyachi-lyudey-ne-pomerli-v-puerto-riko-vid-uraganu

Трамп заявив, що три тисячі людей “не померли в Пуерто-Ріко” від урагану

 • 9966 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Президент США Дональд Трамп у четвер відхилив офіційний висновок про те, що близько 3 тисяч людей померли в Пуерто-Ріко внаслідок минулорічного урагану “Марія”, заявивши, що ця цифра була помилковою і назвавши її вигадкою демократів. Про це американський лідер написав у Twitter, передає УНН.

“Три тисячі людей не померли внаслідок двох ураганів, що обрушилися на Пуерто-Ріко. Коли я залишив острів, після початку шторму, там було від 6 до 18 смертей. Йшов час, і ця кількість особливо не зростала. Потім, через довгий час, вони почали повідомляти дуже великі цифри, як-то 3 тисячі”, — написав президент.

Зазначимо, згідно з нещодавно оприлюдненими результатами дослідження, проведеного на вимогу губернатора США, офіційна кількість жертв у Пуерто-Ріко від урагану “Марія”, який вважається найпотужнішим штормом, що стався в Карибському басейні за майже століття, у вівторок зросла з 64 до майже 3 тисяч осіб.

“Це було зроблено демократами, щоб змусити мене виглядати якомога гірше, коли я успішно піднімаю мільярди доларів, щоб допомогти відновити Пуерто-Ріко. Якщо людина померла з якоїсь причини, наприклад від старості, її просто додали до списку. Погана політика. Я люблю Пуерто-Ріко”, — додав Трамп.

Нагадаємо, ураган “Марія” назвали найсильнішим за останні 90 років на території Пуерто-Ріко.

Українські Національні Новини

Новини Світу