ukenru
tramp-zayaviv-scho-nikoli-ne-viznaye-porazku-na-viborakh

Трамп заявив, що ніколи не визнає поразку на виборах

 • 13391 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Президент США Дональд Трамп запевняє, що ніколи не визнає поразки на виборах глави держави. Таку заяву він зробив, виступаючи на мітингу у Вашингтоні, передає УНН.

“Ми ніколи не здамося, ми ніколи не визнаємо поразку. Цього не станеться. Не можна визнавати поразку, коли мова йде про крадіжку. Наша країна пережила достатньо. Ми більше не будемо це терпіти”, — заявив Трамп.

Порушення на виборах він назвав обурливими, а крім того порівняв США з країною третього світу.

Нагадаємо, Трамп хотів заблокувати перемогу Байдена за допомогою віце-президента, але Пенс відмовив.

Як повідомляв УНН, напередодні Трамп пообіцяв не віддавати без опору владу обраному президенту США, демократу Джо Байдену, навіть якщо прихильники Байдена "захоплять" Сенат і Білий дім.

Вибори президента пройшли в США 3 листопада. Однак підрахунок голосів затягнувся через рекордне голосування поштою і високу явку. У результаті вибірники визначили новим президентом Байдена. Його інавгурація запланована на 20 січня.

Трамп відмовляється визнати поразку. Він стверджує, що вибори були підтасовані. Однак досі спроби політика оскаржити результати через суд були безуспішні. Очікується, що 6 січня сенат і палата представників конгресу США затвердять підсумки голосування колегії вибірників.

Українські Національні Новини

Новини Світу