ukenru
tramp-skazav-makronu-scho-ssha-vikhodyat-z-yadernoyi-ugodi-nyt

Трамп сказав Макрону, що США виходять з ядерної угоди - NYT

 • 10802 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Президент США Дональд Трамп повідомив французькому лідеру Еммануелю Макрону у вівторок вранці, що він планує оголосити про виведення Сполучених Штатів зі Спільного всеосяжного плану дій (СВПД), повідомляє видання The New York Times, посилаючись на джерела, передає УНН.

Сполучені Штати готуються відновити всі санкції, від яких відмовились в якості частини ядерної угоди, і накласти додаткові економічні санкції, повідомило джерело.

Ще одне джерело, знайоме з переговорами щодо іранської ядерної угоди, заявило, що переговори провалились через те, що Трамп наполягав на збереженні суворих обмежень на виробництво ядерного палива в Ірані після 2030 року.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп пообіцяв оголосити своє рішення з приводу Спільного всеосяжного плану дій (СВПД) щодо ядерної програми Тегерана 8 травня, по обіді за місцевим часом (20:00 за київським часом).

Як повідомляв УНН, президент США Дональд Трамп порадив колишньому державному секретарю США Джону Керрі "триматися подалі від переговорів", щоб "не нашкодити своїй країні".

Українські Національні Новини

Новини Світу