ukenru
tramp-prigroziv-zmi-cherez-veliku-kilkist-negativnikh-novin-pro-vlasnu-osobu

Трамп пригрозив ЗМІ через велику кількість негативних новин про власну особу

 • 10960 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Президент США Дональд Трамп висловив своє обурення через те, що більше 90% новин про нього є негативними. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

"Фейкові новини працюють понаднормово. Щойно повідомили, що, незважаючи на величезний успіх, який ми маємо з економікою та всіма іншими речами, 91% мережевих новин про мене є негативними (фальшиві новини). Чому ми так сильно працюємо над роботою з медіа, коли вона корумпована? Забрати повноваження?", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, згідно з результатами оприлюдненого нещодавно у США дослідження, за перші чотири місяці цього року, понад 90 відсотків новин про Дональда Трампа були негативними - так само, як і протягом усього 2017 року.

Як повідомляв УНН, президент США Дональд Трамп оголосив про вихід Вашингтона з іранської ядерної угоди, яка накладала обмеження на активність Тегерана в ядерній сфері в обмін на зняття санкцій РБ ООН і односторонніх обмежувальних заходів, введених раніше США та ЄС.

Лідери Великої Британії, Німеччини та Франції Тереза Мей, Ангела Меркель і Еммануель Макрон закликали усіх учасників іранської ядерної угоди і далі повністю виконувати її, а президент Ірану Хасан Роухані заявив, що Тегеран не відмовиться від СВПД (Спільного всезагального плану дій – ред.) і продовжить дотримуватися своїх зобов’язань.

Українські Національні Новини

Новини Світу