ukenru
tramp-planuye-rozsekretiti-rozsliduvannya-pro-nogo

Трамп планує розсекретити розслідування про нього

 • 15498 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Президент США Дональд Трамп має намір розсекретити документ, в якому мова може йти про неправомірне розслідування проти нього. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Washington Post.

Як зазначає видання, цей намір Трампа розходиться з позицією американського Міністерства юстиції, в якому вважають, що публікувати документ було б цілком нелогічним та нерозсудливим.

За даними видання глава апарату Білого дому Джон Келлі повідомив про бажання Трампа опублікувати цей документ главі Міністерства юстиції США Джеффу Сешнсу, що можна трактувати як ще один приклад спроб президента США вплинути на хід розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп розповів про процес написання постів в своєму Twitter

Йдеться про документ, що складається з 4 сторінок, який був складений помічниками голови комітету з розвідки Палати представників США - Девіна Нунеса. Комітет займається розслідуванням втручання Росії у президентські вибори в США, а також вивчає повідомлення про упередженість міністерства юстиції по відношенню до американського президента.

Представники Республіканської партії заявили, що в документі йдеться про неправомірне стеження спецслужб в період передвиборної гонки з тим, щоб підірвати кампанію Трампа.

Як повідомляв УНН, спецпрокурор Роберт Мюллер погодився заздалегідь окреслити коло тем, за якими він має намір взяти свідчення з президента США Дональда Трампа.

Українські Національні Новини

Політика