ukenru
tramp-pidtverdiv-pributtya-v-kndr-amerikanskoyi-delegatsiyi

Трамп підтвердив прибуття в КНДР американської делегації

 • 10126 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Президент США Дональд Трамп висловив упевненість, що КНДР чекає процвітання і хороші економічні перспективи. Про це американський лідер заявив у своєму мікроблозі в Twitter, підтвердивши, що американська урядова делегація в неділю прибула в прикордонний Пханмунджом для підготовки до першого в історії американо-північнокорейському саміту, інформує УНН.

“Наша американська команда прибула до Північної Кореї для підготовки моєї зустрічі з Кім Чен Ином. Я серйозно вірю, що у Північній Кореї є прекрасний потенціал і одного разу вона буде прекрасним державою у фінансовому та економічному відношенні. Кім Чен Ин зі мною в цьому згоден — це трапиться!” — написав господар Білого дому.

Нагадаємо, напередодні керівник прес-служби Держдепартаменту Гізер Нойєрт повідомила журналістам, що урядова делегація Сполучених Штатів проводить переговори з приводу майбутнього саміту з представниками уряду КНДР в демілітаризованій зоні.

Як раніше повідомляв УНН, незважаючи на те, що двома днями раніше президент США Дональд Трамп направив Кім Чен Ину послання, в якому поінформував його про неможливість зустрічі через ворожих заяв Пхеньяна американський лідер заявив, що його команда як і раніше орієнтуються на проведення першого в історії американо-північнокорейського саміту 12 червня в Сінгапурі, підготовка до нього ведеться в позитивному ключі.

Українські Національні Новини

Політика