ukenru
tramp-otrimav-vid-glavi-fifa-zhovtu-i-chervonu-kartki

Трамп "отримав" від глави FIFA жовту і червону картки

 • 11247 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Президент США Дональд Трамп отримав у подарунок від глави Міжнародної федерації футболу (FIFA) Джанні Інфантіно жовту і червоні картки, які традиційно використовуються в футбольних матчах. Подарунок був піднесений під час зустрічі Інфантіно з Трампом в Овальному кабінеті Білого дому в присутності представників преси, повідомляє УНН із посиланням на FoxNews.

На відео із зустрічі, яку транслювали місцеві телеканали, Інфантіно презентує Трампу жовту і червону футбольні картки, пояснюючи, що вони потрібні для дискваліфікації гравців. Після цього американський лідер взяв червону картку в руки і показав її журналістам. “Дуже добре. Мені подобається ”, - оцінив подарунок американський лідер. Трамп неодноразово відкрито виступав з критикою на адресу ліберально налаштованих видань і телекомпаній, звинувачуючи їх у тому, що вони поширюють “фейковий новини” (“fake news”).

Зустріч Трампа і Інфантіно в Білому домі відбулася в зв’язку з підготовкою до проведення чемпіонату світу з футболу 2026 року, який пройде в США, Мексиці та Канаді.

Як раніше повідомляв УНН, раніше Трамп написав у Twitter, що 96% результатів запиту “Trump News” — це посилання на національні ЗМІ, що розділяють ліві політичні погляди. За його словами, Google та інші пригнічують голоси консерваторів і приховують хорошу інформацію і новини. Google відкинула звинувачення Трампа в політичному “підтасовуванні” результатів пошуку новин про нього, пояснивши, що класифікація новин у пошуковику не пов’язана з політичними мотивами.

Українські Національні Новини

Політика