tramp-gotoviy-zustritisya-z-prezidentom-venesueli

Трамп готовий зустрітися з президентом Венесуели

 • 7360 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив про готовність зустрітися з президентом Венесуели Ніколасом Мадуро, участь якого заплановано на Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Про це УНН повідомляє з посиланням на Голос Америки.

"Звичайно, я відкритий (для спілкування - ред.), я готовий зустрітися з ким завгодно. Ми збираємося допомогти Венесуелі; якщо він (Мадуро - ред.) тут і якщо він хоче зустрітися... я цього не планував, проте якщо я можу допомогти людям, то саме для цього я тут і знаходжуся", - зазначив Трамп.

Президент США додав, що він готовий до "будь-яких варіантів" надання допомоги Венесуелі у виході з економічної і політичної кризи. Через важку ситуацію в країні сотні тисяч венесуельців кинулися в сусідні держави Латинської Америки.

У Білому домі повідомили, що наразі зустріч лідерів США і Венесуели не планується. Міністерство інформації Венесуели не відповіло на запит агентства Reuters про коментарі.

У 2017 році представники Білого дому говорили, що зустріч Трампа з Мадуро можлива лише після того, як Венесуела знову стане демократичною країною.

Мадуро повинен виступити з промовою на сесії Генасамблеї. Він заявив, що летить до Нью-Йорка, щоб "захистити правду Венесуели, донести голос нашої батьківщини". Також Мадуро заявив, що готовий провести зустріч зі своїм американським колегою Дональдом Трампом "лицем до лиця".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп готовий зустрітися з президентом Венесуели

     • 7360 переглядiв

    NASA виявило загублений марсохід

     • 15612 переглядiв

    Відсьогодні в Україні діють нові правила парковки

     • 18469 переглядiв

    Україна накопичила у ПСГ 15,97 млрд куб. м газу

     • 8385 переглядiв

    Масштабна пожежа сталася на Мінському ринку у столиці

     • 15166 переглядiв

    Brent торгується вище 82 дол. за барель

     • 7847 переглядiв