ukenru
tkachenko-nazvav-kontsert-polyakovoyi-u-kharkovi-bezvidpovidalnim

Ткаченко назвав концерт Полякової у Харкові безвідповідальним

 • 17711 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Концерт співачки Олі Полякової у Харкові під час пандемії COVID-19 є безвідповідальним зі сторони, організаторів, місцевої влади та глядачів. Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у своєму Telegram, передає УНН.

"…є й такі приклади, як от концерт Олі Полякової, що пройшов у Харкові. Тисячі людей, масок – одиниці, про соціальну дистанцію взагалі промовчу", - написав Ткаченко.

За його словами, безвідповідально, як зі сторони організаторів та місцевої влади, так і глядачів.

"При цьому кожен з них знає, до чого призвело святкування дня міста у Харкові. Кожного дня – нові антирекорди", - зауважив Ткаченко.

Ткаченко звернувся до глядачів та наголосив, що безвідповідально ходити на концерти і не виконувати прості правила безпеки.

"Організатори. Безвідповідально у гонитві за грошима ставитися так до глядачів! Місцева влада. Не можна не реагувати та бути бездіяльними, коли подібне відбувається у вашому місті!", - наголосив Ткаченко.

Також Ткаченко зазначив, що у Міністерстві культури роблять все, аби надати можливість для виступів.

"Так, з карантинними обмеженнями, але щоб культура жила під час карантину", - додав він.

Нагадаємо, у Харкові відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантинних обмежень під час концерту відомої української співачки Олі Полякової.

Як повідомлялося, міністр охорони здоров'я Максим Степанов відреагував на проведення концерту співачки Олі Полякової у Харкові, де було багато глядачів у час карантинних обмежень через коронавірус, пов'язавши його проведення з наближенням виборів.

Українські Національні Новини

Політика