ukenru
tila-trokh-zagiblikh-v-aviakatastrofi-u-nimechchini-vityagli-z-pid-ulamkiv-litaka

Тіла трьох загиблих в авіакатастрофі у Німеччині витягли з-під уламків літака

 • 10675 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Рятувальники дістали з-під уламків літака, який розбився у неділю в районі німецького Франкфурта-на-Майні, тіла трьох загиблих. Про це повідомляє Associated Press, передає УНН.

Як проінформувало видання, російська авіакомпанія S7 Group підтвердила, що співвласниця цієї компанії Наталія Фільова перебувала на борту літака Epic LT, який розбився і вщент згорів у полі неподалік від німецького міста Егельсбах біля Франкфурта.

За даними німецької поліції, на борту перебували двоє російських громадян, але правоохоронці ще не дали жодної позитивної ідентифікації жертв. Причини аварії досі не встановлені. У московському Міждержавному авіаційному комітеті заявили, що вже направлено групу експертів, аби допомогти німецькому розслідуванню.

Зазначено також, що літак вилетів з французського міста Канни.

Нагадаємо, три людини загинули в Німеччині в результаті падіння невеликого літака недалеко від аеродрому, розташованого поруч з комуною Егельсбах. На борту перебувала співвласниця компанії S7 Наталія Фільова, одна з найбагатших жінок Росії. Ділове видання Forbes.ru оцінило її статки у 600 мільйонів доларів.

Українські Національні Новини

Новини Світу