teroristichna-rosiya-viznala-meta-teroristichnoyu-organizatsiyeyu

Терористична росія визнала Meta терористичною організацією

 • 134808 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. “Роскомнадзор” вніс у вівторок гіганта соціальних мереж Meta до списку терористичних і екстремістських організацій. Про це повідомляє УНН з посиланням на російське видання ТАСС.

Деталі

У березні російський уряд заблокував такі соціальні мережі, як Facebook, Instagram і Twitter. Московський суд також звинуватив соціальну мережу в екстремістській діяльності, стверджуючи, що вона дозволяла користувачам соціальних мереж в Україні публікувати контент, який пропагує насильство проти росіян.

Тоді адвокат Мети відкинув звинувачення та заявив суду, що організація ніколи не займалася екстремістською діяльністю та була проти русофобії.

Відколи 24 лютого російські війська розпочали повне вторгнення в Україну, Кремль посилив контроль у соціальних мережах. Він заборонив західні гіганти соціальних медіа, звинувативши їх у пропаганді насильства проти росіян. У відповідь технологічні компанії в Європі демонетизували російські державні ЗМІ і навіть заблокували їх.

Нагадаємо

У Meta заявили про знищення мережі фейкових акаунтів в росії та Китаї, які просували пропагандистські наративи проти США та України.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Терористична росія визнала Meta терористичною організацією

     • 134808 переглядiв

    На Харківщині в ДТП загинула родина: батьки та 6-річна дитина

     • 271487 переглядiв

    Україна сьогодні зазнала 33 ворожих обстріли - Шмигаль

     • 127845 переглядiв

    СБУ проводить обшуки у вінницького митрополита упц мп

     • 169858 переглядiв