ukenru
tenisistka-tsurenko-viyshla-u-chvertfinal-turniru-v-brisbeni

Тенісистка Цуренко вийшла у чвертьфінал турніру в Брісбені

 • 11221 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Українська тенністістка Леся Цуренко святкує другу перемогу на кортах Прем'єра в Австралії, вийшовши у чвертьфінал турніру у Брісбені. Про це УНН повідомляє з посиланням на Великий теніс України.

Леся Цуренко зустрілася у другому колі турніру з австралійкою Кімберлі Біррелл. Тенісистки провели на корті майже півтори години. Під час першого сету Цуренко вела 4-1, потім Біррелл скоротила відставання (4-3), але далі два з трьох наступних геймів пішли в актив українки. На старті другої партії Леся відіграла чотири брейкпойнти, а потім під час сету взяла два гейми на подачі суперниці, втративши один свій гейм. Таким чином Леся Цуренко - Кімберлі Біррелл: 6-4, 6-3.

У першому колі турніру Леся Цуренко обіграла Міхаелу Бузернеску з Румунії, а Кімбрелі Біррелл (WTA 238) була сильнішою в матчі з сьомою сіяною, росіянкою Дариною Касаткіною.

У чвертьфіналі українку чекає переможниця зустрічі Аннет Контавейт (Естонія) - Петра Квітова (Чехія, 4). Рахунок особистих зустрічей Цуренко з Контавейт 1:1, з Квітовою - 0:2.

Як повідомляв УНН, три українські тенісистки не змогли вийти в основну сітку турніру в Брісбені.

Українські Національні Новини

Спорт