ukenru
tenis-kostyuk-vstanovila-personalniy-rekord-v-wta

Теніс: Костюк встановила персональний рекорд в WTA

 • 17455 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. За підсумками тижня оновився рейтинг WTA в якому позитивні зміни зазнали українські тенісистки, передає УНН з посиланням на Тенісний портал України.

Деталі

18-річна українська тенісистка Марта Костюк, яка на "Ролан Гаррос" вперше дійшла до четвертого кола на "Великому Шоломі", оновила свій особистий рекорд. Киянка піднялася на 65-е місце у світовій класифікації. Попереднє особисте досягнення Марти - 77 позиція.

Оновила свій рекорд і 17-річна Анастасія Соболєва, яка тиждень тому завоювала свій другий титул ITF в кар'єрі - юна українка на 795 місці.

Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла за собою шосту позицію, Даяна Ястремська піднялася на 37-й рядок у рейтингу (+1).

Ангеліна Калініна, яка вперше грала в основі "Ролан Гаррос" і добралася до другого кола, піднялася на 19 сходинок і посідає 120-е місце.

Зазначимо, що Катаріна Завацька - на 126-му місці (+3). Катерина Козлова опустилася на 161 позицію (-2), Леся Цуренко - на 163 (-23). Дарина Снігур та Катерина Бондаренко піднялися на 207 і 224 рядки відповідно.

Доповнення

Найкращими серед українок в парному рейтингу залишаються Надія (45) і Людмила Кіченок (48).

Українські Національні Новини

Спорт