ukenru
telegram-boti-dopomogli-zablokuvati-ponad-tri-tisyachi-vorozhikh-resursiv-natspolitsiya

Telegram-боти допомогли заблокувати понад три тисячі ворожих ресурсів – Нацполіція

 • 162368 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. За допомогою Telegram-ботів кіберполіція України заблокувала понад три тисячі ворожих інтернет-ресурсівю. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко, інформує УНН.

Цитата

"Завдяки небайдужості людей нам вдалося заблокувати більше 3 тисяч ворожих ресурсів із загальною аудиторією понад 23 млн осіб. Вся країна піднялася для того, щоб інформаційні ресурси російських окупантів не працювали", – зазначив Клименко.

Деталі

Через бот люди надсилають посилання на ворожі канали, групи та профілі у соцмережах та месенджерах. Далі для блокування диверсійних ресурсів використовують канал, там висвітлюють детальні інструкції, як це зробити.

Додамо

Голова Нацполіції розповів про роботу підрозділу з відбиття кібератак.

"Минулого року, коли були кібератаки на наші сервіси та органи, ми підключилися з усіма відповідними структурами. Це і СБУ, Мінцифри, Держспецзв’язку, Нацполіція. Був створений спільний центр для захисту від кібератак. І дійсно: з початку війни цих атак було достатньо багато, і наш департамент кіберполіції працює в цілодобовому режимі", – повідомив Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекорд на кіберфронті: за тиждень ІТ-армія України атакувала понад 800 ресурсів рф

Українські Національні Новини

Суспільство