ukenru
tayiland-posilyuye-karantinni-zakhodi-cherez-rizke-zbilshennya-kilkosti-vipadkiv-covid-19

Таїланд посилює карантинні заходи через різке збільшення кількості випадків COVID-19

 • 19827 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Таїланд посилив карантинні обмеження через різке збільшення випадків коронавірусної хвороби. Кількість щоденних випадків захворювання перевищує 10 тисяч, незважаючи на нічну комендантську годину в Бангкоку і декількох інших провінціях. Про це інформує УНН з посиланням на АР.

Кількість померлих за останню добу становить 141 людину, що є рекордом рівня смертності. 

Цитата

"Хочу, щоб всі усвідомили необхідність якнайшвидшого введення більш суворих заходів. Ми всі можемо постраждати і відчувати безліч незручностей", - написав прем'єр-міністр країни Прают Чан-Оча на своїй сторінці в Facebook пізно ввечері в п'ятницю.

Деталі

Уряд ввів додаткові заходи, включаючи заборону на будь-які збори і заходи, які можуть поширювати коронавірус, в тому числі антиурядові мітинги, які критикують дії прем'єра в зв'язку з пандемією.

Майбутні карантинні заходи спрямовані на максимальне обмеження мобільності людей, закриття практично всіх другорядних місць і виконання роботи з дому. Прем'єр країни Прают Чан-Оча повідомив, що урядовий медичний комітет ретельно обговорить і вивчить заходи ізоляції в інших країнах, перш ніж затвердити нові.

Влада розглядає можливість дозволити людям проводити самотестування вдома за допомогою антигенних наборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таїланд вводить жорсткіші обмеження проти Covid-19. У Бангкоку запровадять комендантську годину

Доповнення

Органи охорони здоров'я Таїланду заявили, що будуть прагнути ввести обмеження на експорт вакцини AstraZeneca місцевого виробництва, оскільки країні не вистачає її для власних потреб.

З 1 липня уряд знову відкрив туристичний острів Пхукет для повністю вакцинованих туристів при строгих медичних умовах.

Раніше уряд Таїланду оголосив про плани дозволити в'їзд вакцинованим мандрівникам, не вимагаючи від них карантину після прибуття, починаючи з середини жовтня.

З початку пандемії в Таїланді зареєстровано 391 989 підтверджених випадків захворювання і 3 240 смертей. Тільки близько 5% населення вакциновано повністю, а 15% - тільки частково.

Українські Національні Новини

Новини Світу