ukenru
tayemna-inavguratsiya-u-minsku-zitknennya-protestuyuchikh-z-silovikami-progrimili-vibukhi

Таємна інавгурація: у Мінську - зіткнення протестуючих з силовиками, прогриміли вибухи

 • 14262 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. У Мінську та інших містах Білорусі тривають масові акції протесту після того, як в середу відбулася таємна інавгурація Олександра Лукашенка, передає УНН з посиланням на TUT.by.

"Читачі повідомляють, що в районі "Пушкінської" було чути як мінімум один вибух. Туди їде велика кількість ОМОНу і водомет", - йдеться в повідомленні.

Так, повідомляється, що в Мінську на проспекті Переможців силовики розпилили газ на протестуючих.

Крім того, за даними порталу, невідомі в цивільному і в масках зупиняли автомобілі біля Палацу спорту. На Немизі люди з гумовими кийками підганяли автомобілі, які, на їхню думку, повільно їхали.

Повідомляється також, що на "Пушкінській" почалися зіткнення з силовиками.

У той же час представники правоохоронних органів вже прибули на площу Перемоги. Протестуючі встигли розбігтися. Зараз місцевість навколо площі займають силовики.

Нагадаємо, раніше сьогодні біля стели "Мінськ - місто-герой" білоруські силовики почали водометами розганяти учасників акції проти інавгурації Олександра Лукашенка.

Як повідомляв УНН, таємна церемонія інавгурації Олександра Лукашенка як президента Білорусі в середу пройшла в Палаці Незалежності в Мінську. Глава ЦВК Білорусі Лідія Єрмошина вручила Олександру Лукашенко "посвідчення президента Республіки Білорусь".

Українські Національні Новини

Новини Світу