tank-zastryag-u-vorotakh-tsirku-v-rostovi-scho-vidbuvayetsya-v-rf

Танк застряг у воротах цирку в ростові: що відбувається в рф

 • 2183488 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Кадри танка чвк «вагнер», що застряг у воротах цирку в ростові-на-дону опублікували місцеві Телеграм-канали, повідомляє УНН.

Пізніше, однак, деякі ЗМІ та Телеграм-канали уточнили, що танк у воротах ростовського цирку не застряг, а спеціально блокував один із фасадів штабу південного військового округу, що межує з цирком.

Саме в цьому штабі євген пригожин зустрівся із заступником міністра оборони рф і зажадав зустрічі з міністром оборони Шойгу, а інакше обіцяв блокувати ростов.

Ситуація в рф

У мережі поширюються відео, на яких бійці чвк проїжджають вулицями ростова-на-дону, не зустрічаючи опору з боку солдатів регулярної армії. У місті найманцями «вагнера» заблоковано кілька адміністративних будівель.

Сам пригожин повідомив, про кілька десятків бійців регулярної армії рф, які нібито перейшли на його бік. Він запевняє, що підтримати його готова набагато більша кількість військових.

пригожин також повідомив, що його бійці збили три вертольоти міноборони рф після їхніх спроб атакувати колони "вагнерівців". Ці повідомлення поки що не підтверджені іншими джерелами.

Російське військове відомство опублікувало в телеграмі звернення до найманців ПВК "Вагнер" із проханням "проявити розсудливість". Військові просять "вагнерівців" повернутися до пунктів постійної дислокації і стверджують, що їх "обманом втягнули у злочинну авантюру пригожина".

Тривожно і в інших регіонах. Поширюється непідтверджена інформація, що бійці «вагнера» вже у воронезькій області. На даний момент відомо, що в декількох регіонах, зокрема в ростовській, воронезькій, московській областях і самій москві введено режим контртерористичної операції.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    пригожин заявив про збиття трьох вертольотів

     • 1063958 переглядiв

    Літак родини лукашенка приземлився у Туреччині

     • 2586825 переглядiв

    Донеччина: росіяни вбили дві людини та ще двох поранили

     • 556106 переглядiв

    Найближчим часом путін виступить зі зверненням

     • 1564508 переглядiв