sytuatsiia-v-krymu-rosiiski-viiskovi-perekydaiut-viiskovu-tekhniku-ta-osobovyi-sklad-do-linii-frontu

Ситуація в Криму: російські військові перекидають військову техніку та особовий склад до лінії фронту

 • 123555 переглядiв

Російські війська перекидають військову техніку до лінії фронту в окупованому Криму, як зазначили партизани "АТЕШ", які відслідкували колону під Євпаторією і надали координати. Перекидання збігається з повідомленнями про значні втрати та дезорганізацію командування в російській армії.

Армійці рф перекидають військову техніку в тимчасово окупованому Криму ближче до лінії фронту. фронту. Партизани "АТЕШ" зафіксували пересування біля Євпаторії. О координати ворожих військ та їхній склад вони повідомили на своїй сторінці в телеграм, передає УНН.

"АТЕШ" фіксує перекидання особового складу рашистів від Євпаторії до лінії фронту Виявлено пересування військової техніки з військовослужбовцями на борту біля Євпаторії. Наші агенти переслідували колону КАМАЗів на північ від міста. Координати: 45.253435, 33.355944

- ідеться в повідомленні від "АТЕШ".

Деталі

Крім координат у пабліку так само опублікували відео з військовою технікою росіян, за якими можливо визначити місце того, що відбувається за ланшафтом.

Партизани зазначають, що цей рух відбувається в контексті серйозних втрат з боку росіян на передовій. Окупанти зазнають відчутних ударів з боку ЗСУ, що призводить до суттєвих втрат у їхніх лавах.

Згідно з даними "АТЕШ, відсутність адекватного командування в російській армії погіршує цю ситуацію ситуацію. Серед росіян панує хаос і дезорганізація. Партизани мають у своєму розпорядженні інформацію про те, що через відсутність чіткого керівництва в лавах армійців рф не рідкісні випадки втечі командирів, які залишають особовий склад без належного керівництва. "Цей фактор посилює негативний вплив на боєздатність противника і створює можливості для більш успішних контратак з боку ЗСУ боку ЗСУ", - зазначають в "АТЕШ".

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі