ukenru
svitolina-proyshla-do-tretogo-raundu-australian-open

Світоліна пройшла до третього раунду Australian Open

 • 9251 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Українська тенісистка Еліна Світоліна проходить у третій раунд у рамках основної сітки одиночного розряду Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу (Australian Open), в двох сетах оформивши перемогу над Вікторією Кужмовою зі Словаччини. Про це УНН повідомляє з посиланням на Великий теніс України.

У першій партії Кужмова не скористалася трьома шансами на брейк у дев'ятому геймі, після чого Світоліна реалізувала сетбол на подачі словачки. У другій партії Еліна оформила два брейки, а у суперниці брейкпойнтів більше не було. На рахунку Еліни Світоліної 8 ейсів, одна подвійна помилка, 24 віннери і 8 невимушених помилок. Вікторія Кужмова виконала 1 ейс при 5 подвійних помилках, 21 віннер і 26 невимушених помилок. У результаті, Еліна Світоліна - Вікторія Кужмова: 6-4, 6-1.

Українка записала у свій актив 44-ту перемогу на турнірах Великого Шолома. Світоліна третій сезон поспіль виступить в третьому раунді Відкритого чемпіонату Австралії.

У наступному колі Еліна Світоліна зустрінеться з переможницею матчу Чжан Шуай (Китай, WTA 42) - Христина Плішкова (Чехія, WTA 101).

Нагадаємо, Світоліна з перемоги почала виступи на Australian Open.

Українські Національні Новини

Спорт