svitlofori-u-kiyevi-pratsyuvatimut-popri-vidklyuchennya-elektroenergiyi

Світлофори у Києві працюватимуть попри відключення електроенергії

 • 201041 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Світлофори у Києві на великих транспортних розв’язках працюватимуть попри відключення електроенергії. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає УНН.

Цитата

“На сьогодні 223 світлофорних об’єкти забезпечено резервним живленням. Більша частина модернізована, тобто збільшено час роботи резервного живлення. Зокрема на перехрестях: вул. Теліги–Дорогожицька, Теліги-Ольжича, Гостомельське шосе – вул. Міська, просп. Палладіна-вул. Булаховського, вул. Стеценка–Щербаківського, Харківська площа. І робота у цьому напрямі триває», – зазначив Поворозник.

Деталі

Окрім того, Центр організації дорожнього руху посилює співпрацю з Управлінням патрульної поліції у Києві для регулювання руху на перехресті.

Поворозник нагадав, що у разі вимкнення світлофорного об’єкту, відповідно до вимог Правил дорожнього руху України, водії для проїзду нерегульованого перехрестя мають користуватися відповідними дорожніми знаками.

Перший заступник КМДА окремо звернувся до пішоходів столиці з проханням враховувати обставини відключення вуличного освітлення та подбати про свою безпеку. Зокрема, необхідно одягати світловідбивні елементи (флікери), аби бути помітними для водіїв у темний час доби.

Флікери можна обирати у будь-якому вигляді: браслети, наклейки, стрічки, жилети, елементи одягу або навіть рефлективний одяг. Також не варто забувати про безпеку дитини: прикріпіть флікер на рюкзак, шапку, взуття тощо.

Доповнення

Тривалість відключень електропостачання у Києві збільшиться, однак енергетики намагатимуться частіше проводити ротацію будинків, які під них підпадатимуть.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Польща скасувала спрощений доступ до ринку праці для росіян

     • 234588 переглядiв