ukenru
svidok-vitik-informatsiyi-pro-peresuvannya-yanukovicha-do-krimu-buv-nemozhliviy

Свідок: витік інформації про пересування Януковича до Криму був неможливий

 • 10275 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Витік інформації про пересування екс-президента України Віктора Януковича до Криму у лютому 2014 року був неможливий. Про це сьогодні на допиті в Оболонському районному суді Києва, який розглядає кримінальне провадження про державну зраду екс-президента України Януковича, заявив співробітник Управління державної охорони В'ячеслав Козлов, передає кореспондент УНН.

“Витік інформації був неможливий. До мене не надходило фактів, що хтось із співробітників Служби безпеки Президента міг здійснити витік інформації. Такі співробітники у даному підрозділі не служать, якщо немає довіри”, — сказав В.Козлов.

Як повідомляв УНН, співробітник УДО Олесь Шаран під час допиту в суді розповів, що екс-президента України Віктора Януковича у Криму перед втечею до Росії зустрічали керівники МВС, СБУ, Генштабу Міністерства оборони України та представники місцевої влади.

Нагадаємо, 25 січня під час судового засідання було допитано народного депутата Рефата Чубарова та двох співробітників Управління державної охорони, які супроводжували В.Януковича під час втечі з Києва до Криму у лютому 2014 року.

Українські Національні Новини

Політика