ukenru
svidok-kortezh-yanukovicha-buv-obstrilyaniy-bilya-mezhigirya

Свідок: кортеж Януковича був обстріляний біля Межигір'я

 • 40963 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Колишній охоронець екс-президента Віктора Януковича Володимир Павленко заявляє, що його кортеж був обстріляний невідомими 21 лютого 2014 року дорогою до резиденції Межигір'я. Про це Павленко заявив сьогодні під час допиту в режимі відеоконференції Оболонським районним судом у межах справи про держзраду Януковича, передає кореспондент УНН.

"Всі погрози, які звучали на адресу Януковича з боку опозиції у той момент, мали реальне підтвердження... Майдан мав власну розвідку - відстежувалися шляхи пересування президента, місця його тимчасового або постійного перебування, і вся інформація акумулювалася в штабі опозиції. Ми, звичайно, вживали контрзаходів... 21 лютого ввечері на під'їзді до резиденції отримали інформацію про озброєних людей. Було ухвалено рішення змінити маршрут. Все пройшло успішно, але автомобіль, який замикає, перед розворотом був засліплений невідомими, і по ньому відкрили вогонь... Я нарахував 2 кульові отвори в задній частині Volkswagen Caravelle. Також було розбите скло, від чого водій отримав подряпини", - сказав Павленко.

За його словами, цей факт був задокументований, і матеріали передані правоохоронним органам для подальшого з'ясування обставин.

Нагадаємо, суд продовжив розгляд справи про держзраду Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП