ukenru
sutichki-u-zhmerinskiy-miskradi-zatrimanim-ogolosili-pidozru

Сутички у Жмеринській міськраді: затриманим оголосили підозру

 • 12868 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Затриманим особам за вчинення хуліганських дій в Жмеринській міській раді оголошено про підозру. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області. 

"27 лютого 19 особам, які вчинили протиправні дії в приміщенні Жмеринської міської ради, застосували фізичну силу до поліцейських при виконанні службових обов’язків та до депутатів міськради, оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство). За таке правопорушення передбачено покарання – до семи років позбавлення волі", - йдеться в повідомлені.

Затримані знаходяться в ізоляторах тимчасового тримання. Слідчі готують клопотання до суду про обрання правопорушникам запобіжного заходу – тримання під вартою. 

Нагадаємо, 27 лютого у місті Жмеринка поліцейські затримали правопорушників, які вчинили протиправні дії у Жмеринській міській раді, серед них двоє лідерів громадських об’єднань "Едельвейс" та "Національні дружини".

Під час затримання правопорушників постраждали працівники поліції. Станом на ранок, 28 лютого, до лікарні звернулись 10 поліцейських, 4 з них – госпіталізовані. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП