sutichki-u-novikh-sanzharakh-u-mvs-prokomentuvali-situatsiyu-z-pidozryuvanim-vtikachem

Сутички у Нових Санжарах: у МВС прокоментували ситуацію з підозрюваним-втікачем

 • 12115 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Одна з осіб, яких підозрюють у масових заворушеннях під час протестів проти розміщення евакуйованих з Уханя громадян у Нових Санжарах на Полтавщині, переховується. Ця людина "зробила собі ведмежу послугу". Про це на брифінгу у Нових Санжарах сказав радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко, передає кореспондент УНН.

"Що стосується особи, яка переховується – на жаль, вона зробила собі ведмежу послугу. Я, користуючись нагодою, хотів би звернутись до українців: тікати від правоохоронної системи – це найгірше, що ви можете зробити для своєї біографії, оскільки та особа, яка переховується від правоохоронної системи, намагається десь уникнути відповідальності, вона все одно з ймовірністю 99,9% буде притягнута до відповідальності, і це переховування буде для неї обтяжуючою обставиною", - сказав Варченко.

З його слів, така обставина може, наприклад, не дозволити людині уникнути полегшення запобіжного заходу.

На питання журналіста він також повідомив, що не має повноважень розкривати деталі про те, якою була роль зазначеної особи у подіях 20 лютого.

Нагадаємо, 20 лютого літак із евакуйованими українцями з Уханя приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Як повідомлялося, під час заворушень у Нових Санжарах постраждало 9 поліцейських і цивільний.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Термін життя" алкоголю: як зберігати міцні спиртні напої

     • 272130 переглядiв