ukenru
sutichki-pid-gpu-politsiya-vidkrila-provadzhennya

Сутички під ГПУ: поліція відкрила провадження

 • 10281 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Поліція відкрила провадження щодо сутичок під Генеральною прокуратурою України, де активісти влаштували пікет. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передає УНН.

"За фактами подій під ГПУ відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями Кримінального кодексу України – ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст.296 (хуліганство)", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що активісти під час протесту розписали стіни будівлі, а потім агресивно налаштовані учасники намагалися потрапити у приміщення, застосували газові балончики, таким чином, виникла сутичка із працівниками поліції, які забезпечували правопорядок.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що під час штовханини з правоохоронцями під стінами Генпрокуратури постраждали семеро поліцейських.

Як повідомляв УНН, активісти пікетують Генеральну прокуратуру України, частина активістів хотіла прорватися всередину будівлі ГПУ.

Раніше Нацкорпус анонсував пікет з вимогою від ГПУ пояснити суспільству, чому влада видала Росії Тимура Тумгоєва — добровольця з Інгушетії, який воював на Донбасі.

Дивіться стрім УНН з місця подій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП