ukenru
sutichki-na-kharkivschini-sogodni-sud-prodovzhit-obirati-zapobizhni-zakhodi-figurantam

Сутички на Харківщині: сьогодні суд продовжить обирати запобіжні заходи фігурантам

 • 9758 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Київський райсуд Харкова сьогодні продовжить обирати запобіжні заходи фігурантам конфлікту на елеваторі у селищі Занки Харківської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласної поліції.

"Сьогодні суд продовжить обирати запобіжний захід ще 7 підозрюваним, які є фігурантами кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України," - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 13 вересня, Київський райсуд Харкова обрав запобіжні заходи 15 особам, яких затримали за стрілянину на території елеватора у Харківській області. Їх взяли під варту строком на 60 діб без права внесення застави.

Як повідомляв УНН, масова бійка сталася у селищі Занки Зміївського району на місцевому елеваторі 11 вересня. У ній взяли участь кілька десятків людей. Внаслідок сутичок постраждали семеро осіб

Прокуратура повідомила про підозру 22 учасникам конфлікту. Сторона обвинувачення клопотала про тримання під вартою усіх підозрюваних. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП