ukenru
surkis-poprosiv-klichka-dopustiti-glyadachiv-na-matchi-ligi-chempioniv-a-pro-chempionat-ukrayini-ne-zgadav

Суркіс попросив Кличка допустити глядачів на матчі Ліги чемпіонів, а про чемпіонат України не згадав

 • 12879 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Один з власників київського "Динамо" Ігор Суркіс звернувся до мера столиці Віталія Кличка з проханням надати дозвіл на часткову присутність глядачів на матчах Ліги чемпіонів. Про це інформує сайт ФК, передає УНН.

В якості аргументу, Суркіс повідомив, що найближчим часом, 10 і 13 жовтня, з 30-відсотковою відвідуваністю відбудуться матчі збірної України у рамках Ліги націй проти німців та іспанців.

Разом із тим, про допуск глядачів на матчі "Динамо" в чемпіонаті України у зверненні Суркіса до Кличка не йдеться.

Зауважимо, що після п'яти проведених турів кияни залишаються єдиною командою в УПЛ, яка провела при порожніх трибунах усі матчі.

Нагадаємо, днями ультрас вчергове засудили Суркісів за недопуск глядачів на матчі клубу, зазначивши, що керівники ФК "не зробили жодного кроку для того, щоб вболівальники змогли прийти на стадіон". 

"Дивитися матчі мають змогу лише політики проросійських партій та їх посіпаки з віп-лож. Така позиція змушує нас ще раз повторити, що брати Суркіси — ганьба для „Динамо“, і нехай подібні написи під стінами стадіону нагадують про це постійно!”, — йдеться у дописі ультрас. 

Українські Національні Новини

Спорт