ukenru
supertayfun-nakriv-kitay-postrazhdali-mayzhe-pivmilyona-lyudey

Супертайфун накрив Китай: постраждали майже півмільйона людей

 • 10367 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. У зв'язку з ударом тайфуну "Мангхут" по Гуансі-Чжуанському автономному району на півдні Китаю, Державний комітет з мінімізації збитку від стихійних лих і Міністерство з управління надзвичайними ситуаціями (МУНС) КНР у вівторок задіяли механізм екстреного реагування на стихійні лиха 4-го рівня. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

Робоча група МУНС попрямувала до міста Юйлінь та у інші найбільш сильно постраждалі райони Гуансі для з'ясування ситуації і надання сприяння місцевій владі в ліквідації наслідків стихійного лиха, повідомив представник міністерства.

За інформацією Управління цивільної адміністрації Гуансі, станом на 08:00 вівторка 497 тис. чоловік в районі постраждали від злив, принесених могутнім тропічним циклоном. Одна людина вважається зниклою безвісти. 37,8 тис. га сільгоспугідь були затоплені, багато споруд зруйновані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість жертв тайфуну "Мангхут" на Філіппінах зросла

Нагадаємо, чотири людини загинули в провінції Гуандун в результаті супертайфуну "Мангхут", який обрушився на узбережжя провінції Гуандун (південний Китай-ред.) в неділю ввечері.

Українські Національні Новини

Новини Світу