ukenru
supertayfun-na-filippinakh-zabrav-zhittya-ponad-80-lyudey

Супертайфун на Філіппінах забрав життя понад 80 людей

 • 18219 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Кількість загиблих на Філіппінах внаслідок тайфуну "Мангхут" зросла до 81 і може сягнути тризначної цифри, оскільки наразі ведуться пошукові роботи на місці зсуву, жертвами якого могли стати ще десятки людей. Про це УНН повідомляє з посиланням на Japan Times.

"Мангхут" затопив поля на аграрній півночі країни і розтрощив житлові будинки після того, як увірвався на Філіппіни у минулі вихідні з сильними вітрами і рясними дощами.

З тих пір кількість загиблих зростала в основному за рахунок тих, хто загинув через масштабний зсув в шахтарському місті Ітогон, де все ще тривають пошукові роботи.

"У списку, який я бачив, 59 людей досі вважаються зниклими безвісти (в Ітогоні - ред.). Якщо додати їх до тих, тіла кого вже знайшли, можливо, що кількість (жертв - ред.) перевищить 100", - повідомив начальник цивільної оборони Рікардо Джалад. 

Тайфун "Мангхут", найпотужніший цього року, також вдарив по Гонконгу і став причиною загибелі чотирьох людей у провінції Гуандун на півдні Китаю.

Українські Національні Новини

Новини Світу