sumshchyna-armiia-rf-atakuvala-rehion-6-raziv-vprodovzh-doby

Сумщина: армія рф атакувала регіон 6 разів впродовж доби

 • 24508 переглядiв

російські війська атакували Сумську область шість разів за один день, вразивши чотири населених пункти та спричинивши загалом 15 вибухів.

російські військові обстріляли чотири прикордонні громади Сумщини. Загалом здійснили 6 обстрілів. В регіоні зафіксували 15 вибухів впродовж доби. Про це повідомили в Сумській ОВА, передає УНН.

Деталі

Вночі і зранку війська рф здійснили 6 обстрілів прикордонної території та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 15 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Краснопільська, Великописарівська, Шалигинська громади

- повідомили в ОВА.

Зазначається, що по Шалигинській громаді ворог завдав два удари з мінометів; по Великописарівській громаді здійснено шість обстрілів з АГС та один з міномету; по Краснопільській громаді завдали по одному удару з міномету та артилерії, а по Хотінський громаді скинули чотири міни.

Нагадаємо

За минулу добу 36 разів російські війська обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. У деяких районах є перебої з електрикою та мобільним зв'язком.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армія рф атакувала регіон 6 разів впродовж доби

     • 24508 переглядiв