ukenru
sudove-zasidannya-stosovno-pidozryuvanikh-u-vbivstvi-ta-kanibalizmi-perenesli

Судове засідання стосовно підозрюваних у вбивстві та канібалізмі перенесли

 • 8944 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. В Харкові судове засідання у справі стосовно двох чоловіків, підозрюваних у скоєнні вбивства з розчленуванням та канібалізму, яке повинно було відбутися 21 січня перенесли, тому що адвокат підозрюваних не з’явився в суді. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, передає УНН.

"Судове засідання стосовно підозрюваних у вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю за попередньою змовою п.4, 12 ч. 2 ст. 115 КК України в Орджонікідзевському районному суді перенесено на 20 лютого у зв’язку з тим, що не з’явився адвокат підозрюваних", - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, до суду скерували обвинувальний акт стосовно двох чоловіків, підозрюваних у скоєнні вбивства з розчленуванням та канібалізмі. За даними слідства, подія сталася на початку жовтня минулого року. Тоді батько з сином, 41 та 20 років, познайомилися на вулиці з майбутньою жертвою та запросили його до себе в гості. За чаркою 45-річний гість розповів, що раніше працював правоохоронцем. Це викликало підозри у батька, оскільки раніше він мав проблеми із законом. Тож нетверезі родичі вирішили вбити чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП