suddiu-shevchenkivskoho-raisudu-stolytsi-zatrymaly-za-kermom-u-netverezomu-stani

Суддю Шевченківського райсуду столиці затримали за кермом у нетверезому стані

 • 60678 переглядiв

Кирила Кормушина, суддю Шевченківського райсуду Києва, затримали у Вінницькій області за кермування у нетверезому стані. Раніше його було відсторонено від здійснення правосуддя через дисциплінарне порушення.

Суддю Шевченківського райсуду Києва Кирила Кормушина затримали за кермом у нетверезому стані. Про це УНН повідомляє з посиланням на власні джерела.

Як стало відомо, суддя потрапив до поля зору правоохоронців у Вінницькій області. Деталі затримання судді наразі не відомі.

Додамо

У лютому 2024 року Перша Дисциплінарна Палата Вищої ради правосуддя за результатами розгляду матеріалів дисциплінарного провадження стосовно Кормушина Кирила Олександровича ухвалила рішення про притягнення його до дисциплінарної відповідальності та застосування до них стягнення у виді подання про звільнення з посади.

"Із дня ухвалення Дисциплінарною палатою рішення про застосування дисциплінарного стягнення у виді подання про звільнення судді з посади суддя автоматично відстороняється від здійснення правосуддя до ухвалення Вищою радою правосуддя рішення про його звільнення з посади або скасування рішення Дисциплінарної палати", - йшлося у повідомленні.

На сайті Вищої ради правосуддя Кормушин вказаний у переліку суддів, звільнених за скоєння істотних дисциплінарних порушень.

 Водночас, за інформацією УНН, під час затримання у нього виявлено посвідчення судді.  

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі