ukenru
sud-zavtra-rozglyane-apelyatsiyu-na-zastavu-pidozryuvanomu-u-vbivstvi-udoshnika

Суд завтра розгляне апеляцію на заставу підозрюваному у вбивстві "УДОшника"

 • 11924 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Апеляційний суд Києва у четвер, 24 січня, розгляне апеляційну скаргу прокуратури на рішення суду першої інстанції, яким підозрюваному у вбивстві співробітника Служби державної охорони було визначено можливість внесення застави. Про це УНН повідомила прес-секретар прокуратури столиці Надія Максимець.

"Завтра у Київському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційної скарги прокуратури на запобіжний захід Очеретяному, підозрюваному у вбивстві киянина", - розповіла Максимець.

Нагадаємо, суд першої інстанції обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одночасно встановивши альтернативу у вигляді застави в сумі 600 тис. грн.

"Прокуратура оскаржує це рішення в частині визначення альтернативи та буде наполягати на обранні безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - наголосила речниця прокуратури Києва.

2 січня пізно ввечері на вулиці Саперне поле в Києві сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували його смерть. Вбитий працював у Службі державної охорони.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП