ukenru
sud-zaareshtuvav-cholovika-za-pobittya-travmovanikh-u-dtp-gvardiytsiv

Суд заарештував чоловіка за побиття травмованих у ДТП гвардійців

 • 10836 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Суд в Одесі взяв під варту чоловіка за підозрою у побитті нацгвардійців, які були травмовані через ДТП у Суворовському районі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ України.

"Суворовскьй суд м. Одеса задовольнив клопотання слідчого про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою стосовно громадянина Путілін, що звинувачується за ч. 3 ст. 296, ч. 2 ст. 345 КК України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, у ДТП у Суворовському районі міста Одеса постраждали військовослужбовці, що несли службу з охорони громадського порядку.

За попередніми даними "євробляхер", що поспішав на "жовтий" в Одесі, на великій швидкості, спричинив ДТП та зіткнувшись з іншим авто, втративши керування, вилетів на тротуар, де знаходились військовослужбовці Національної гвардії.

Один нацгвардієць загинув на місці. Двоє з наряду у тяжкому стані, за їх життя борються медики.

Стосовно водія вирішується питання про затримання у порядку ст. 208 КПК України за обґрунтованим звинуваченням в злочині, передбаченим ч. 2 ст. 286 КК України.

Як повідомляли у МВС, після ДТП чоловік підбіг і завдав кілька ударів травмованим нацгвардійцям. Підозрюваного у цьому затримали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП