sud-vidpravyv-pid-aresht-ekszastupnyka-holovy-derzhspetszviazku-z-mozhlyvistiu-zastavy-u-10-mln-hrn

Суд відправив під арешт ексзаступника голови Держспецзв’язку з можливістю застави у 10 млн грн

 • 23224 переглядiв

Вищий антикорупційний суд взяв під варту ексзаступника голови Держспецзв'язку з альтернативою внесення застави у розмірі 10 мільйонів гривень за підозрою у розтраті 62 мільйонів гривень.

Вищий антикорупційний суд відправив під варту з можливістю внесення застави у розмірі 10 млн грн  колишнього заступника голови Держспецзв’язку заступника Віктора Жору, який є підозрюваним у справі щодо заволодіння понад 62 млн грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на САП. 

Повідомляється, що 27 листопада за клопотанням прокурора САП слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід колишньому заступнику голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (Держспецзв’язку), який спільно з іншими особами підозрюється у заволодінні державними коштами у сумі понад 62 млн грн під час закупівлі Державною службою засобів інформатизації, призначених для створення системи захищених реєстрів даних.

Суд задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, та застосував до колишнього заступника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 10 млн грн застави та покладенням процесуальних обов’язків у разі її внесення

- йдеться у повідомленні.

Доповнення

Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро України повідомили про підозру ексголові Держспецзв'язку, його заступнику та іншим у заволодінні понад 62 млн грн.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба котельні

     • 65644 переглядiв