ukenru
sud-vidpraviv-pid-domashniy-aresht-deputata-z-rodini-yakogo-zabrali-visnazhenu-ditinu

Суд відправив під домашній арешт депутата, з родини якого забрали виснажену дитину

 • 11201 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 11 вересня. УНН. Суд у Кіровоградській області обрав запобіжний захід депутату Новоукраїнської районної ради, якого підозрюють у злісному невиконанні батьківських обов’язків, у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури, передає УНН.

"Слідчим суддею Новоукраїнського районного суду на підставі клопотання слідчого поліції, погодженого процесуальним прокурором, обрано міру запобіжного заходу стосовно депутата райради, підозрюваного у злісному невиконанні батьківських обов’язків. Зокрема, на вимогу прокуратури суд ухвалив рішення про призначення горе-батьку, депутату районної ради, запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту", - йдеться в повідомленні.

Наразі досудове розслідування триває. Максимальна санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, прокурором області було підписано повідомлення про підозру депутату Новоукраїнської районної ради у злісному невиконанні батьківських обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. 

Нагадаємо, у Новоукраїнці соцпрацівники вилучили з родини чотирирічного хлопчика, який у своєму віці важив лише 7 кілограмів. Згодом чоловік назвав причину виснаження дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП