ukenru
sud-uvyazniv-narkopereviznika-i-konfiskuvav-yogo-yevroblyakhu

Суд ув'язнив наркоперевізника і конфіскував його "євробляху"

 • 7456 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Київський апеляційний суд призначив зловмиснику, який перевозив наркотичні та психотропні речовини, п’ять років позбавлення волі та конфіскував його автомобіль на іноземній реєстрації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Києва, передає УНН.

За інформацією прокуратури, вироком Шевченківського районного суду Києва обвинувачений, викритий у незаконному перевезенні 50 г амфетаміну та опію ацетильованого, був засуджений до 5 років позбавлення волі та одночасно, на підставі ст. 75 КК України, звільнений від відбування призначеного покарання зі встановленням іспитового строку строком 2 роки.

Також суд першої інстанції повернув обвинуваченому автомобіль "Мерседес Бенц", зареєстрований в Латвійській Республіці, що використовувався ним як знаряддя вчинення кримінального правопорушення та був вилучений як речовий доказ. Столична прокуратура не погодилася з вироком суду і подала апеляцію.

"За результатами апеляційного розгляду, скаргу прокурора задоволено, винному призначено реальне покарання у виді 5 років позбавлення волі. Крім того, Київський апеляційний суд конфіскував згаданий автомобіль в дохід держави", – зазначили у прес-службі.

У прокуратурі наголосили, що наразі вирок суду вступив у законну силу.

Як повідомляв УНН, засуджено керівника одного з відділів Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП