ukenru
sud-sogodni-prodovzhit-rozglyad-spravi-pro-derzhzradu-yanukovicha

Суд сьогодні продовжить розгляд справи про держзраду Януковича

 • 9544 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Оболонський районний суд Києва у середу продовжить розгляд кримінального провадження за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді, передає УНН.

Засідання продовжиться 25 жовтня о 10:00.

На попередньому засіданні суд дослідив частину відеодоказів, які стосуються захоплення військових частин ЗСУ, які дислокувалися на території АРК. Також суд дослідив відеозаписи камер спостереження будівлі ВР АРК, на яких також демонструвалося блокування цієї будівлі військовими без розпізнавальних знаків.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

29 червня 2017 року Оболонський районний суд Києва задовольнив клопотання сторони обвинувачення про дозвіл на спеціальну (заочну) процедуру судового розгляду справи про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП