sud-prodovzhiv-tsilodoboviy-domashniy-aresht-mitropolitu-upts-mp-pavlu

Суд продовжив цілодобовий домашній арешт митрополиту УПЦ МП Павлу

 • 647470 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Солом’янський районний суд Києва продовж цілодобовий домашній арешт колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври (московського патріархату) Павлу (Петру Лебідю) до 31 серпня. Про це журналісту УНН повідомили в Офісі Генпрокурора.

Цитата

«Солом'янський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурора та ухвалив рішення про продовження запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту до 31 серпня 2023 року», - повідомили в ОГП.

Доповнення

Раніше УНН повідомляв, що інформація про те, що колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври (московського патріархату) Павлу (Петру Лебідю) не продовжили запобіжний захід  не відповідає дійсності.

Строк дії цілодобового домашнього арешту закінчувався 1 липня.

Нагадаємо

Служба безпеки України 1 квітня повідомила про підозру колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври, митрополиту УПЦ МП Павлу. 

Йому інкримінували 1 ст. 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань) та ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Син михайла єфремова випав із вікна – росЗМІ

     • 28627693 переглядiв

    У ГУР прокоментували риторику лукашенка щодо "ядерки"

     • 949986 переглядiв

    В Одесі відбулось спецпогашення благодійної поштової марки

     • 536740 переглядiв