sud-prodovzhiv-obovyazki-mitropolitu-upts-mp-pavlu

Суд продовжив обов’язки митрополиту УПЦ МП Павлу

 • 950744 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Солом'янський районний суд Києва продовжив строк дії обов’язків покладених на митрополита УПЦ (МП) Павла (Лебідя). Про це повідомив його адвокат Микита Чекман, передає УНН з посилання на Суспільне.

Деталі

Повідомляється, що строк дії обовʼязків продовжили в межах строку досудового розслідування, але не більше, ніж на два місяці.

За словами адвоката Чекмана, прокурор також потребував покласти на митрополита Павла додатковий обовʼязок про заборону відвідування Києво-Печерської Лаври. Суд клопотання сторони обвинувачення відхилив.

Доповнення

Намісника Києво-Печерської лаври Павла Лебедя було звільнено з-під варти. За нього внесли заставу в розмірі 33 300 000 грн.

Суд відправив митрополита УПЦ МП Павла під варту та визначив заставу в понад 33 мільйона гривень.

У СБУ заявляли, що внесення застави за митрополита УПЦ (МП) Павла (Лебідя), через що його було звільнено з-під варти, жодним чином не вплине на розгляд справи в суді.

Нагадаємо

Служба безпеки України 1 квітня повідомила про підозру колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври, митрополиту УПЦ МП Павлу.

Йому інкримінували 1 ст. 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань) та ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд продовжив обов’язки митрополиту УПЦ МП Павлу

     • 950744 переглядiв

    Потрійна ДТП на Черкащині: є жертви

     • 1341016 переглядiв