ukenru
sud-prodovzhiv-na-misyats-aresht-eks-politseyskomu-pidozryuvanomu-u-vbivstvi-zhitelya-krivogo-ozera

Суд продовжив на місяць арешт екс-поліцейському, підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера

 • 6578 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Центральний районний суд Миколаєва продовжив на місяць, до 18 січня 2017 року, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому поліцейському з Кривого Озера Д.Ляхвацькому, підозрюваному у вбивстві місцевого жителя. Про це повідомили УНН у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

У прес-службі поінформували, що суд продовжив ще на місяць, до 18 січня 2017 року, арешт екс-поліцейському.

Нагадаємо, 24 серпня 2016 року близько 3:30 працівники Кривоозерського ВП Врадіївського ВП ГУ НП України в Миколаївської області на вул. Некрасова у смт. Криве Озеро перевищили службові повноваження і завдали громадянинові Цукерману О.Б. тілесні ушкодження, від яких останній загинув.

15 листопада 2016 року четвертому підозрюваному Р.Богачу повідомлено про підозру в вчиненні вказаного злочину.

Ухвалою слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва від 16 листопада 2016 року відмовлено в клопотанні слідчому прокуратури Миколаївської області про тримання під вартою Р.Богача і застосовано щодо нього цілодобовий домашньій арешт.

Однак апеляційний суд пом’якшив домашній арешт для Р.Богача, і він поивнен не покидати своє помешкання з 22:00 до 07:00 години наступного дня до 25.12.2016 року, поклавши на нього обов’язки прибувати за кожною вимогою слідчого, прокурора та суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП