ukenru
sud-prodovzhit-dopit-svidkiv-zakhistu-yanukovicha-5-chervnya

Суд продовжить допит свідків захисту у справі Януковича 5 червня

 • 8560 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Оболонський районний суд Києва відклав до 5 червня судове засідання з розгляду справи про державну зраду екс-президента Віктора Януковича. Про це сьогодні після допиту шляхом відеоконференції з Сімферополя колишнього командувача Внутрішніх військ МВС України Станіслава Шуляка заявив головуючий колегії суддів Владислав Дев’ятко, передає кореспондент УНН.

"Для допиту свідків захисту оголошується перерва до 10 години 5 червня, а потім засідання відбудуться 6, 7, 8 червня о 10 годині", - сказав Дев’ятко.

Також, Оболонський районний суд Києва попросив колишнього командувача Внутрішніми військами МВС Станіслава Шуляка при зустрічі з екс-президентом Віктором Януковичем нагадати йому, що він може у будь-який час з будь-якого зручного для нього місця надати покази суду шляхом відеоконференції.

"Шановний свідок ви бачили, що ніяких перешкод спілкування суд не чинить. Ми так зрозуміли, що ви спілкуєтеся з Віктором Федоровичем Януковичем. Тому, якщо будете бачитися, передайте йому, що ми його чекаємо, і він з будь-якого місця у зручний час може вийти на зв'язок з Оболонським судом. Теж саме стосується і Азарова, Клюєва, Захарченка, Якименка, Лебедєва", - сказав Дев’ятко.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Нагадаємо, колишній командувач Внутрішніх військ МВС України Станіслав Шуляк, який втік на територію Російської Федерації у 2014 році, заявляє, що і досі є не звільненим з органів внутрішніх справ України. Про це він заявив сьогодні в ході допиту в режимі відеоконференції з окупованого Сімферополя в Оболонському районному суду у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП