ukenru
sud-priznachiv-pershe-zasidannya-u-spravi-eks-zastupnika-ministra-okhoroni-zdorovya-r-vasilishina-na-29-grudnya

Суд призначив перше засідання у справі екс-заступника міністра охорони здоров’я Р.Василишина на 29 грудня

 • 9570 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Печерський районний суд Києва призначив підготовче засідання у кримінальному провадженні щодо колишнього заступника міністра охорони здоров’я Романа Василишина, підозрюваного у хабарництві, на 29 грудня. Про це повідомили УНН у прес-службі прокуратури Києва.

"1 грудня обвинувальний акт був переданий до Печерського районного суду Києва щодо Р.Василишина. Суд призначив підготовче засідання на 29 грудня", - повідомили у прес-службі.

При цьому, уточнили у прокуратурі, 29 листопада екс-заступник міністра охорони здоров’я отримав копію обвинувального акту, з цим документом ознайомився і його захист.

За інформацією Печерського райсуду, підготовче засідання у справі Р.Василишина призначене на 10 годину 29 грудня.

Нагадаємо, 8 липня 2016 року СБУ і Генпрокуратура повідомили про затримання у Києві заступника міністра охорони здоров’я, якого підозрюють у хабарництві.

Генпрокурор Юрій Луценко зазначав, що Р.Василишин отримував від 50 до 100 тисяч гривень з урологічного центру Олександрівської лікарні. Того ж дня САП і НАБУ заявили про те, що усі провадження з підслідності НАБ України та САП, які розслідують інші правоохоронні органи, можуть бути програні в суді, оскільки існує ризик подальшого “визнання недопустимими доказів” у цій справі.

Дніпровський районний суд Києва арештував Василишина і призначив заставу у понад 2 мільйони гривень. Пізніше стало відомо, що за затриманого заступника міністра охорони здоров’я внесена застава в сумі 2 мільйони 856 гривень.

Варто зазначити, що Р.Василишина призначили заступником міністра охорони здоров’я у листопаді 2015 року.

Українські Національні Новини

Політика