ukenru
sud-prisyazhnikh-progolosuvav-za-visunennya-zvinuvachennya-trampu-cnn

Суд присяжних проголосував за висунення звинувачення Трампу – CNN

 • 422908 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Велике журі присяжних у суді Нью-Йорка винесло обвинувальний висновок у справі про причетність колишнього президента США Дональда Трампа до виплати 130 тисяч доларів порнозірці Стормі Деніелс, пише УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Зазначається, що найближчими днями має бути офіційно оприлюднено обвинувальний висновок. Передбачається, що на той час прокурори попросять Трампа постати перед судом.

Трамп поки що ніяк не коментував ситуацію.

Також наголошується, що обвинувальний акт проти Трампа, винесений великим журі Нью-Йорка, було запечатано і оголошено найближчими днями.

За версією слідства, Стормі Деніелс заплатили, щоб "купити мовчання" щодо її передбачуваного зв'язку з політиком. Прокурор Манхеттена підозрює, що виплати було зроблено із коштів на виборчу президентську кампанію 2016 року.

Контекст

20 березня, Америка почала підготовку до можливого історичного арешту Дональда Трампа. Колишній президент закликав до масових демонстрацій, якщо йому висунуть звинувачення. Прокуратура розслідує його виплату за мовчання порнозірці Стормі Деніелс.

Доповнення 

Трамп заявляв, що якщо йому будуть висунуті кримінальні обвинувачення, то це може призвести до “смерті та руйнувань”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП