sud-perenis-zasidannya-schodo-vidstoronennya-golovi-ternopilskoyi-oblradi-advokat-nazvav-prichinu

Суд переніс засідання щодо відсторонення голови Тернопільської облради: адвокат назвав причину

 • 346871 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. У ВАКС розгляд клопотання про відсторонення від посади голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, якого звинувачують у хабарництві, перенесли на понеділок. Про це повідомив адвокат Головка Олександр Тананакін у коментарі УНН.

Цитата

"Суд перенесений на понеділок, для того, щоб детектив мав додатковий час, аби сформувати свою правову позицію, щодо поданого клопотання. Суд буде у понеділок о 14 годині з урахуванням документів, які були досліджені на судовому засіданні", - сказав адвокат.

Також відомо, що голова Тернопільської обласної ради Михайло Головоко взяв відпустку, але чи вплине це на розгляд його справи поки невідомо.

“Це залежить від суду, буде це впливати чи ні. Побачимо в рішенні, яке буде постановлена за наслідком розгляду”, - повідомив Тананакін.

Доповнення

Раніше Вищий антикорупційний суд відклав засідання щодо розгляду клопотання про відсторонення Михайла Головка з посади голови Тернопільської обласної ради на 13 липня, через зайнятість адвокатів в інших справах.

Нагадаємо

26 червня голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку та двом заступникам голови Тернопільської обласної військової адміністрації повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

Вищий антикорупційний суд відправив під варту голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка на 60 діб, але при цьому визначив заставу у розмірі 805 200 гривень. 

Прокурор САП оскаржив рішення, наполягає на застосуванні більш суворого запобіжного заходу для Головка - тримання під вартою з альтернативою внесення застави обсягом 13 млн грн. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    НАБУ оголосило у розшук депутата Київради Трубіцина

     • 364460 переглядiв