sud-ne-priznachiv-zapobizhniy-zakhid-ofitseru-yakiy-podaruvav-granati-chastyakovu

Суд не обрав запобіжний захід офіцеру, який подарував гранати Частякову - ЗМІ

 • 28793 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Печерський суд Києва не обрав запобіжний захід підозрюваному офіцеру з апарату головнокомандувача ЗСУ, який подарував гранати помічникові Валерія Залужного - Геннадію Частякову. Про це повідомляє кореспондент Суспільного, пише УНН.

Як стало відомо УНН, з власних джерел у правоохоронних органах, до загибелі помічника Залужного, імовірно, призвів невдалий подарунок полковника Тімченка.

Деталі

За даними Суспільного, підозрюваний не коментував питання про те, звідки у нього гранати. За словами його адвоката, офіцер нічого не коментуватиме, доки триває слідство.

Статус підозрюваного залишається чинним, правоохоронці можуть повторно подати клопотання про запобіжний захід для нього.

Доповнення

Сьогодні повідомили про підозру офіцеру з Апарату Головнокомандувача ЗСУ, який подарував гранати військовослужбовцю Геннадію Частякову, який загинув 6 листопада внаслідок підриву однієї з них. 

Як повідомляв УНН, Державне бюро розслідувань розглядає 4 версії загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного майора Геннадія Частякова. Радниця зі стратегічних комунікацій ДБР Тетяна Сапьян повідомила, що це ймовірніше за все нещасний випадок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні встановили граничні ціни на електроенергію

     • 31248 переглядiв

    У Південній Кореї робот на смерть розчавив чоловіка

     • 59485 переглядiв

    Україна повернула на підконтрольну територію ще трьох дітей

     • 27491 переглядiв

    На Вінниччині вакциновано від гепатиту А понад 600 людей

     • 26399 переглядiв