ukenru
sud-ne-dozvoliv-r-nasirovu-na-chas-zasidannya-viyti-zi-sklyanogo-boksu

Суд не дозволив Р.Насірову на час засідання вийти зі скляного боксу

 • 8454 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Апеляційний суд Києва не дозволив під час судового засідання з розгляду скарги на запобіжний захід тимчасово відстороненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову перебувати у залі суду не в скляному боксі, передає кореспондент УНН.

Під час засідання захисники Р.Насірова заявили клопотання, яким просили колегію суддів дозволити на час судового засідання їх підзахисному перебувати не в скляному боксі, а поруч із захисникими.

На їх думку, тримання Р.Насірова у скляному боксі порушує Європейську конвенцію з прав людини, якою забороняється тримати підозрюваного у клітці.

Однак колегія суддів у задоволенні клопотання відмовила, аргументуючи рішення тим, що бокс, де перебуває Р.Насіров, не металевий і це не є порушенням.

Нагадаємо, Р.Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Українські Національні Новини

Суспільство