ukenru
sud-kiyeva-zvilniv-z-pid-domashnogo-areshtu-eksgolovu-moz-krimu

Суд Києва звільнив з-під домашнього арешту ексголову "МОЗ Криму"

 • 11589 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Дніпровський райсуд Києва звільнив з-під домашнього арешту колишнього главу "Міністерства охорони здоров'я" анекованного Криму Петра Михальчевського, обвинуваченого у державній зраді. Про це журналісту УНН повідомила речниця прокуратури АР Крим Катерина Діденко.

"Михальчевському вчора, 30 жовтня, змінили міру запобіжного заходу з домашнього арешту на особисте зобов’язання", - сказала Діденко.

Також вона зазначила, що наступне засідання призначене на 29 листопада.

Як повідомляв УНН, в липні суд звільнив з-під варти колишнього керівника "Міністерства охорони здоров'я" Криму Петра Михальчевського, змінивши йому запобіжний захід на домашній арешт.

Нагадаємо, у січні 2018 року співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування в Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров'я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованій півострові. Того ж дня йому повідомлено про підозру.

8 січня місцевий суд Херсона обрав запобіжний захід Петру Михальчевському у вигляді утримання під вартою строком на 30 діб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП